Je massief eikenhouten tafel volledig volgens jouw eigen stijl

Een tafel in massief eik brengt klasse in je woning. Je ziet eikenhout vaak in landelijke woningen, klassieke interieurs en industriële panden. Maar ook in een minimalistische Scandinavische omgeving of een retro interieur past een massief eikenhouten tafel uitstekend. Maar er is goed nieuws! Er is volop keuze tussen verschillende uitvoeringen van eik en daarnaast kies je ook nog eens je eigen onderstel. Met andere woorden: je creëert precies de tafel die jij wenst.

Kies het tafelblad voor jouw tafel

Hout is uniek omdat elke boom op een andere manier groeit. Dit maakt dat jij met je massief eikenhouten tafel een uniek stuk in huis haalt. En je kiest ook zelf de afwerking. Als je voor een lichtgrijze look kiest, dan kies je bijvoorbeeld voor gezandstraalde eik. Ga je eerder voor donker? Dan is er de mogelijkheid om gestoomde eik te kiezen. Voor je industriële eetkamer kies je een robuuste afwerking? Dan heb je keuze tussen fijnbezaagd of ruw geborsteld eikenhout. Of je kiest gewoon voor naturel, dan kun je zelf nog alle kanten uit.
Daarna komen de tafelpoten. Zij maken immers ook een groot deel van de look van je tafel uit. Kies je voor stoere metalen poten in U- vorm, X-vorm, recht naar beneden, schuin naar buiten uitlopend… je houdt het niet voor mogelijk hoeveel keuze je hebt. Of je gaat voor houten tafelpoten: vierkante doorlopende lamellen of vingerlas blokpoten, ronde poten of conische poten, gestileerde vormen van poten… Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Je eikenhouten tafel volledig op maat

Je hoeft je niet tevreden te stellen met een tafelblad van standaard afmetingen. Misschien is die net te klein of te groot voor de plek waar je de tafel wilt plaatsen. Je kunt je eikenhouten paneel op maat verkrijgen. Stuur bij je bestelling gewoon de maten door die jij nodig hebt en het wordt precies zo geleverd. Zo is je tafel volledig uitgevoerd in de stijl die jij wenst, met de tafelpoten die jij verkiest en ook nog eens op maat gemaakt. Persoonlijker kan toch niet?