Smartrepair opgeslagen in onze telefoon

Smartrepair

Smartrepair hebben wij standaard in onze telefoon staan. Dit omdat ik zelf geregeld kleine krassen op de auto heb en daar hou ik totaal niet van. Zo ook afgelopen week toen ik na een bezoek van mijn klant terug wilde naar de auto. Toen ik bij mijn auto was merkte ik dat er een flinke kras aan de zijkant van de auto zat. Gelukkig is het nu een keer niet door mij gekomen. Echter baalde ik er wel van aangezien ik nu dus niet weet door wie dit is gekomen. Enfin, toen ik terug op kantoor kwam ben ik meteen gaan zoeken naar Smartrepair.

Smartrepair

In de eerste instantie wist ik al meteen waar ik naartoe zou gaan bellen. Echter wist ik niet of dat zij de voordeligste zijn in de omgeving. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een ander bedrijf. Tot mijn grote verbazing kon ik maar geen bedrijf vinden die voordeliger was. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een offerte op te vragen bij Dr. Vinyl. Tevens heb ik er ook meteen voor gekozen om het telefoonnummer op te slaan op mijn telefoon.

Smartrepair is perfect voor je auto

De offerte had ik via het systeem bij hen op de website aangevraagd. Deze kreeg ik erg snel ingevuld en wel terug. De kosten die zij hanteren zijn een stuk voordeliger dan dat ik het had verwacht. Bovendien komen zij bij je op locatie en dat is wel zo prettig. Zo kon ik door blijven werken met de achterliggende gedachtes dat mijn auto werd gemaakt.