Een nieuw loungebank gekocht

Dutch-Riviera-Logo-header

loungebankDe loungebank in mijn tuin is helemaal kapot gegaan tijdens een feestje. Omdat de loungebank al best oud was zaten er al een aantal scheurtjes in, maar na het feestje was de loungebank toe aan vervanging. Een aantal weken daarvoor had ik al gekeken naar een nieuwe dus dat was op de een of andere manier wel goed getimed.

Snel binnen

Omdat ik snel een nieuwe bank wilde hebben ben ik gelijk naar de showroom gereden van het bedrijf. In de showroom stonden heel erg veel verschillende banken, maar er waren er maar twee die ik echt heel erg mooi vond.

De bank die ik zo mooi vond direct uit de voorraad leverbaar. In het begin twijfelde ik wel over de afmetingen, omdat de nieuwe loungebank een stuk groter was.

Uiteindelijk heb ik toch besloten om de loungebank aan te schaffen, omdat ik die zo mooi vond. Doordat de bank op voorraad was kon die ook dezelfde dag geleverd worden.

De bank heb ik direct in de tuin gezet bij binnenkomst. Alles paste precies in mijn tuin en het zag er geweldig uit. Mijn nieuwe loungebank is een stuk sterker. Zo weet ik zeker dat die deze keer langer meegaat.