De voordelen van een ronde verzendkoker

verzendkoker

Een verzendkoker is een mega gemakkelijke manier om je spullen in te verzenden zonder dat ze beschadigen of kreukelen. Je kunt hier ook spullen in bewaren, bijvoorbeeld tekeningen of grote posters en flyers waarvan je liever niet hebt dat ze beschadigen. Maar ga je voor een ronde verzendkoker, of toch een vierkante? Hieronder lees je de voordelen van ronde verzendkokers.

Een stevige verzendkoker voor jouw spullen

Ronde verzendkokers zijn stevig en zorgen ervoor dat je opgerolde documenten goed worden beschermd. Het maakt hiervoor niet uit hoe groot ze zijn, als ze maar in de koker passen. Ze zijn ideaal voor lichte verzendingen die oprolbare dingen bevatten. 

verzendkoker

Maak je verzendkoker super gemakkelijk open

Vaak bevatten de ronde verzendkoker een lipje waarmee je super gemakkelijk je koker op en dicht kunt maken. Dit wordt vaak bij de koker zelf geleverd wanneer je hem aanschaft. Ronde kokers zijn vaak gemaakt van karton, waar nog een laag kraftpapier overheen zit geplaatst. Je kunt ze kiezen in allerlei verschillende formaten: van A4 tot A1 formaat. Voor elke flyer of poster is er dus wel iets beschikbaar! Soms passen de kokers ook gemakkelijk door de brievenbus, namelijk wanneer je een koker neemt met een kleinere diameter.