De kracht van een stone island jas

Woolrich jas

Vaak vragen mensen zich af waarom een stone island jas duur is terwijl andere jassen soms goedkoper kunnen uitpakken. Stone island is een groeiend merk dat de laatste tijd echt is ontwikkeld onderling bij de mensen. De producten van stone island worden altijd verbeterd in materiaal en processen. Stone island is constant bezig met het verbeteren van hun producten zodat klanten weten dat ze bij de volgende aankoop een betere product aanschaffen. Dankzij de constante innovatie is stone island erg bekend geworden onder mensen en daarom dat het merk zoveel producten verkoopt waaronder jassen. Het merk is daarom ook meer bekend onder de jongere generatie.

Het logo van stone island uitgelegd

Mensen vragen zich soms af wat het logo precies is op een stone island jas en laat het antwoord hieronder nou net te vinden zijn. Het logo laat een kompas zien waar aan beide kanten de merknaam te vinden is. Het logo staat altijd geborduurd aan de linkerkant van de stone island jas. Aangezien het logo leuk is en fel is het merk ook bekender geworden onder de jongere generatie. Omdat het logo zo fel is van de gele kleur weten mensen ook meteen wat het merk is en met wat het geassocieerd wordt.

Aantrekkelijk voor de jongere generatie

Aangezien stone island producten vaak geassocieerd worden met de jongere generatie is het dan ook echt bekend voor de jongeren. Jongeren willen vaker merk kledingstukken aan en willen laten zien wat voor merk ze dragen. De stone island producten hebben een fel logo en worden hier dus ook echt aan herkend en dat vinden zij leuk aan het merk. Het merk is daarom ook flink gegroeid en ontwikkeld, omdat het dus zo populair is geworden aan de hand van het logo. Daarnaast staat de stone island jas ook voor creativiteit vanwege het logo en vinden jongeren dat aantrekkelijk in uitstraling!