Zo verwelkom jij je kleintje in stijl!

Binnenkort word je mama of papa, proficiat! Zo’n kleintje dat ter wereld komt is echt een wonder, en dat wil je natuurlijk met iedereen kunnen delen! Om de geboorte van je kindje in stijl aan te kondigen, kun je mooie geboortekaartjes voorzien. En uiteraard wil je de komst van je baby ook vieren met iets lekkers om uit te delen. Hier vind je leuke ideetjes om van je geboortekaartjes en suikerbonen echte blikvangers te maken!

Originele aankondiging

Wanneer je de wereld laat weten dat jullie wondertje geboren is, wil je dat uiteraard niet met een saai kaartje doen. Je wil dat mensen aandacht hebben voor het kaartje dat je stuurt en het misschien ook bewaren. Daarom is het belangrijk om voor originele geboortekaartjes te kiezen. Je kunt zo’n kaartje gemakkelijk zelf online ontwerpen. Zo weet je zeker dat het eruit ziet zoals jij dat wil en het je ukkepuk alle eer aan doet. Wat dacht je van originele geboortekaartjes met een foto van jullie prachtbaby erop? Of een kaartje in een unieke vorm, zoals de vorm van een tipi of een wolkje? Ook heel leuk zijn de geboortekaartjes die je kan ophangen als een vlaggenlijn. Je kunt ze allemaal naar hartenlust personaliseren.

Lekkere doopsuiker

Je wil de mensen die jullie en je wondertje komen feliciteren natuurlijk niet met lege handen naar huis sturen. Daarom is het erg sympathiek om een vorm van doopsuiker te voorzien. Dat kunnen bijvoorbeeld snoepjes of suikerbonen zijn. Suikerbonen zijn dan wel een klassieke keuze, toch blijft dit vaak de meest populaire vorm van doopsuiker. Suikerbonen bestaan tegenwoordig in diverse kleuren, vormen en maten. Het is altijd erg stijlvol om de kleuren van je suikerbonen af te stemmen op de kleuren die je voor het geboortekaartje gekozen hebt. Om je suikerboontjes mooi te verpakken, bestaan er ook veel mogelijkheden. Je kunt voor een doorschijnend of blikken doosje gaan, of voor een transparant zakje waar je bijvoorbeeld een foto van je kleine wondertje op bevestigt.

Hoeveel voorraad moet je voorzien?

Wat de geboortekaartjes betreft, kun je gemakkelijk vooraf oplijsten wie je er eentje wil bezorgen. Het is zeker een goed idee om de omslagen een maand of 2 voor de geplande geboorte te adresseren, dan hoef je je daar geen zorgen over te maken wanneer je eenmaal bevallen bent. Ook je doopsuiker verpakken kun je al eventjes op voorhand doen. Hoeveel suikerbonen je per persoon voorziet, is afhankelijk van de verpakking die je gekozen hebt. Je vindt online gemakkelijk terug hoeveel suikerbonen er in elke soort verpakking passen. Wanneer je de bestelling plaatst, kun je er zeker ook voor kiezen om enkele kleuren en/of vormen met elkaar te combineren. Dat ziet er altijd heel mooi uit.